AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut ve üzüm görmek

Kahve falında dut ve üzüm görmek

Kahve falında dut ve üzüm görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dut ve üzüm gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmeli, başkalarına yatırım yapmak yerine, maddi kaynaklarınızı arttırmalısınız.

Kahve falında siyah dut üzümü yemek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Kahve falında dut üzümü görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve dut yemek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine işarettir.

Kahve falında üzüm ve dut görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dut üzümü yemek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dut ve üzüm görmek daha geniş rızık elde edeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında tabakta dut görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dud görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir