AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve dut yemek

Kahve falında üzüm ve dut yemek

Kahve falında üzüm ve dut yemek ününün çoğalacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve dut yemek gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Kahve falında siyah dut üzümü yemek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine işarettir.

Kahve falında dut üzümü yemek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında üzüm ve dut yemek hayat içinde çok rahat edeceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında dut ve üzüm görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve dut görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, her zaman çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut üzümü görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olmamış dut yemek aradaki buzları eriteceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kiraz dut yemek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir