AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut üzümü yemek

Kahve falında dut üzümü yemek

Kahve falında dut üzümü yemek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, büyük başarılar elde edeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, şifa edineceğine rivayet eder.

Kahve falında dut üzümü yemek gördüyseniz:

  • İnsan ilişkilerinde güzel destekler almanız mümkündür.

Kahve falında üzüm ve dut yemek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında dut üzümü yemek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah dut üzümü yemek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut üzümü görmek sorunlarını teker teker aşacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm ve dut görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına delalettir.

Kahve falında dut ve üzüm görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında dut ağacına çıkıp dut yemek istenen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ağacından dut yemek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, rahat ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir