AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut üzümü görmek

Kahve falında dut üzümü görmek

Kahve falında dut üzümü görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, yokluk çekmeyeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, hayalkırıklığı duyacağına tabir olunur.

Kahve falında dut üzümü gördüyseniz:

  • Aniden ön plana çıkan olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında üzüm ve dut yemek bereket ve zenginlik olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dut üzümü görmek karşılıksız bırakmayacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah dut üzümü yemek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında dut ve üzüm görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dut üzümü yemek geçiminin zor hale geleceğine, eşi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm ve dut görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında ham dut görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut ağacının kesildiğini görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir