AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta dut görmek

Kahve falında tabakta dut görmek

Kahve falında tabakta dut görmek işinin ehli olacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında tabakta dut gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Kahve falında tabakta dut görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dut üzümü yemek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz ve dut yemek isteklerinin gerçekleşeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yaş dut yemek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında kuru dut ağacı görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yaş dut görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dut ağacı silkelemek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında dut kurusu görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir