AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve dut görmek

Kahve falında üzüm ve dut görmek

Kahve falında üzüm ve dut görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, kolaylık sağlayacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının zorlaşacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm ve dut gördüyseniz:

  • Tahmini çıkarımlarla yola çıkmak yanlış olabilir.

Kahve falında dut üzümü görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına tabir olunur.

Kahve falında dut üzümü yemek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dut ve üzüm görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve dut görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında üzüm ve dut yemek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah dut üzümü yemek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut ağacı ekmek önünü göremez olacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe dut görmek yollarının açılacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir