AnaSayfa / Genel / Kahve falında dud görmek

Kahve falında dud görmek

Kahve falında dud görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kötü durumlara düşeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında dud gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size kendinizi iyi hissettirebilir.

Kahve falında kızıl dut görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kan dut görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında dut ağacı yaprağı görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında dut çalmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut ağacı altında oturmak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta dut yemek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dut ağacının kesildiğini görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan dut yediğini görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, işlerin aksamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir