AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut ve kiraz yemek

Kahve falında dut ve kiraz yemek

Kahve falında dut ve kiraz yemek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında dut ve kiraz yemek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir, çevrenizdeki kişiler üzerinde olumlu bir imaj oluşturabilirsiniz.

Kahve falında kiraz dut yemek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına tabir olunur.

Kahve falında dut ve kiraz yemek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kiraz ve dut yemek neşe içinde olacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına inanılır.

Kahve falında kiraz ve dut görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında dut ve kiraz görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan kiraz koparıp yemek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacından kiraz yemek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir