AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz ve dut yemek

Kahve falında kiraz ve dut yemek

Kahve falında kiraz ve dut yemek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kiraz ve dut yemek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları ya da beklenmedik hareketleri olan kişiler nedeniyle endişeli olabilirsiniz.

Kahve falında dut ve kiraz yemek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz dut yemek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kiraz ve dut yemek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında kiraz ve dut görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında dut ve kiraz görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta kiraz yemek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında incir ve dut yemek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulur.

Kahve falında vişne kiraz yemek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir