AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz dut yemek

Kahve falında kiraz dut yemek

Kahve falında kiraz dut yemek ister istemez başının belaya gireceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, ömür boyu süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kiraz dut yemek gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmaya hazır olmanız pozisyonunuzu güvence altına almanızı sağlayabilir.

Kahve falında kiraz dut yemek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kiraz ve dut yemek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında dut ve kiraz yemek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz ve dut görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, nahoş sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında dut ve kiraz görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında olmamış kiraz yemek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında dut ağacına çıkıp dut yemek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında dut kurusu yemek yapılan işin bol kazanç getireceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir