AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz ve dut görmek

Kahve falında kiraz ve dut görmek

Kahve falında kiraz ve dut görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sorunlarından kurtulacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz ve dut gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı değişiklikler yapılması veya parasal konularla uğraşılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kiraz ve dut yemek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında dut ve kiraz görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında dut ve kiraz yemek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine inanılır.

Kahve falında kiraz dut yemek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına tabir olunur.

Kahve falında kiraz ve dut görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dut fidesi görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut çırpmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut toplamak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir