AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi hapishanede görmek

Kahve falında anneyi hapishanede görmek

Kahve falında anneyi hapishanede görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi hapishanede gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme konusunda boşuna gayret gösteriyor ya da sabırlı davranmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında anneyi hapishanede görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında annemi hapishane görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında annesini hapishane görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu hapishane görmek canını ve malını garanti altına alacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının hapishane görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini hapishanede görmek canlanacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında akrabasını hapishanede görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalettir.

Kahve falında hapishane koğuşu görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir