AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında hapishanede birini ziyaret etmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine yorulur.

Kahve falında hapishaneye ziyaret etmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gitmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, dertlerin günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında hapishaneyi ziyaret etmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında hapishane ziyareti görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının hapishane görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir