AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasını hapishanede görmek

Kahve falında akrabasını hapishanede görmek

Kahve falında akrabasını hapishanede görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işaret eder.

Kahve falında akrabasını hapishanede gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Kahve falında akrabasını hapishanede görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu hapishane görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında açık hapishane görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babamı hapishanede görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini hapishanede görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında hapishaneden çıktığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, tabiatı kötü olan kişiye delalet eder.

Kahve falında sevdiğini hapishanede görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye ziyaret etmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir