AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı şerbeti görmek

Kahve falında tatlı şerbeti görmek

Kahve falında tatlı şerbeti görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında tatlı şerbeti gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız değişiklikler ruhen size iyi gelebilir.

Kahve falında tatlı şerbeti kaynatmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tatlı şerbeti görmek hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şerbetli tatlı yediğini görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bol şerbetli tatlı görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine delalet eder.

Kahve falında şerbetli tatlı yemek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı şerbeti yemek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlıya şerbet dökmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir