AnaSayfa / Genel / Kahve falında lohusa şerbeti görmek

Kahve falında lohusa şerbeti görmek

Kahve falında lohusa şerbeti görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lohusa şerbeti gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında lohusa şerbeti görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lohusa kadın görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında lohusa olmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını lohusa görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına yorulur.

Kahve falında lohusa olduğunu görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına işarettir.

Kahve falında lohusa yatağı görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, hedeflerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendini lohusa görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında lohusa görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, başarı ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir