AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlıya şerbet dökmek

Kahve falında tatlıya şerbet dökmek

Kahve falında tatlıya şerbet dökmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, kimseyle konuşmayacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında tatlıya şerbet dökmek gördüyseniz:

  • Gereken koşulları oluşturmadan ilerlemek yanlış olabilir.

Kahve falında tatlıya şerbet dökmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında şerbet dökmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Kahve falında tatlı şerbeti görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek darda kalacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında bol şerbetli tatlı görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tatlı şerbet görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında şerbetli tatlı yemek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, hobilerine eğileceğine inanılır.

Kahve falında şerbetli tatlı yediğini görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir