AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut kurusu yemek

Kahve falında dut kurusu yemek

Kahve falında dut kurusu yemek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, yaptığı işten çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında dut kurusu yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir.

Kahve falında dut kurusu yemek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dut kurusu toplamak yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kuru dut yediğini görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dut kurusu görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kuru dut görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, düşünceli ve dalgın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru dut ağacı görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, kendine döneceğine delalet eder.

Kahve falında kuru dut almak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, mal mülk kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dut kurusu görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir