AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru dut görmek

Kahve falında kuru dut görmek

Kahve falında kuru dut görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, kalp kırmaya işaret etmektedir.

Kahve falında kuru dut gördüyseniz:

  • Bir konuda katılımcı olmaya ya da olmamaya karar verirken sizin için iyi bir şey olup olmadığına bakmalısınız.

Kahve falında dut kurusu toplamak uzun süre bu durumun devam edeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz dut kurusu görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında dut kurusu yemek yaşam standartlarının artacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında dut kurusu görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına delalettir.

Kahve falında kuru dut almak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Kahve falında kuru dut yediğini görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kuru dut görmek aklına giren şeytana uyacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru dut ağacı görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir