AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru dut yediğini görmek

Kahve falında kuru dut yediğini görmek

Kahve falında kuru dut yediğini görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında kuru dut yediğini gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanın ya da belli yeteneklerinizi paraya dönüştürmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında kuru dut yediğini görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında dut kurusu yemek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, işlerinin ağırlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru dut görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut kurusu görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında dut kurusu toplamak evin kasasına giren gelirin artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru dut ağacı görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dut kurusu görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında kuru dut almak uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir