AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru dut almak

Kahve falında kuru dut almak

Kahve falında kuru dut almak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru dut almak gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınıza iyi gelebilir.

Kahve falında kuru dut ağacı görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında dut kurusu görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kuru dut görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına yorulur.

Kahve falında dut kurusu toplamak çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru dut almak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut kurusu yemek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz dut kurusu görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru dut yediğini görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir