AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru dut ağacı görmek

Kahve falında kuru dut ağacı görmek

Kahve falında kuru dut ağacı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru dut ağacı gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Kahve falında kuru dut ağacı görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru dut yediğini görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz dut kurusu görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dut kurusu yemek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında kuru dut almak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut kurusu görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında kuru dut görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dut kurusu toplamak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir