AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut kurusu görmek

Kahve falında dut kurusu görmek

Kahve falında dut kurusu görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dut kurusu gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alışılmadık gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz dut kurusu görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru dut görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru dut almak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut kurusu görmek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru dut ağacı görmek büyük kazanç elde edeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut kurusu yemek doğru yolu bulacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru dut yediğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dut kurusu toplamak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir