AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dut kurusu görmek

Kahve falında beyaz dut kurusu görmek

Kahve falında beyaz dut kurusu görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz dut kurusu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi bazı konularda engellemek isteyebilir.

Kahve falında beyaz dut kurusu görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru dut almak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dut kurusu görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, yeni işler peşinde koşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru dut yediğini görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru dut görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dut kurusu toplamak sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında dut kurusu yemek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında kuru dut ağacı görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir