AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut incir görmek

Kahve falında dut incir görmek

Kahve falında dut incir görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, borcunun da hafifleyeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında dut incir gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Kahve falında incir dut görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dut ve incir yemek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dut incir görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında incir ve dut yemek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında incir ve dut görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında taze dut görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına tabir olunur.

Kahve falında iri dut yemek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında dut yaprağı toplamak itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, en tepkedeki kimse olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir