AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir dut görmek

Kahve falında incir dut görmek

Kahve falında incir dut görmek hayal kırıklığına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında incir dut gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilir veya yaşadığınız kişiler ilişkilerinizi rahatlatacak adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında incir ve dut yemek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir dut görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, haneye bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dut incir görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ve dut görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dut ve incir yemek para sıkıntısı çekmeyeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine işarettir.

Kahve falında dut ağacına tırmanmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında dut ve üzüm görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut çırpmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir