AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze dut görmek

Kahve falında taze dut görmek

Kahve falında taze dut görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, işlerin rast gideceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine işaret eder.

Kahve falında taze dut gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyumlu bir profil çizmeye çalışmanızda yarar var.

Kahve falında taze dut görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet eder.

Kahve falında taze dut yemek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında dut fidanı görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dut ağacı ekmek işindeki verimin artacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında dut meyvesi görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kötü sözler duyulacağına işaret eder.

Kahve falında dut ağacını kesmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet eder.

Kahve falında dut pestili görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta dut görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir