AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri dut yemek

Kahve falında iri dut yemek

Kahve falında iri dut yemek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri dut yemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Kahve falında iri dut yemek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz iri dut görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında iri dut görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında iri zeytin yemek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında iri taneli üzüm yemek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri tuz yemek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında iri siyah zeytin yemek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında iri siyah üzüm yemek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir