AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ve dut yemek

Kahve falında incir ve dut yemek

Kahve falında incir ve dut yemek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına inanılır.

Kahve falında incir ve dut yemek gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında dut ve incir yemek rütbesinin yükseleceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında incir ve dut yemek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında incir dut görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında dut incir görmek sevgi göreceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında incir ve dut görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında dut ve kiraz yemek zorlukların ortadan kaldırılacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük dut yemek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş dut yemek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir