AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ve dut görmek

Kahve falında incir ve dut görmek

Kahve falında incir ve dut görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında incir ve dut gördüyseniz:

  • Başarabileceklerinizin farkına varmalısınız.

Kahve falında dut incir görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet eder.

Kahve falında dut ve incir yemek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında incir ve dut görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında incir ve dut yemek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında incir dut görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru dut yediğini görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut pekmezi yapmak mallarının eksileceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında dut koparıp yemek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir