Kahve falında dut çalmak

Kahve falında dut çalmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut çalmak gördüyseniz:

  • Bazı sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında dut çalmak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta dut görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında dut suyu içmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına işaret eder.

Kahve falında kuru dut ağacı görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında mor dut yemek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında dalından dut yemek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan dut koparmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz dut yediğini görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, donanımlı kılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir