AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan dut koparmak

Kahve falında ağaçtan dut koparmak

Kahve falında ağaçtan dut koparmak gelirinin garanti olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan dut koparmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Kahve falında ağacında dut görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil dut ağacı görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dut ağacı dikmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde dut ağacı görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta dut yemek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına yorulur.

Kahve falında dut ağacında dut görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dut ve dut ağacı görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta dut görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir