AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından dut yemek

Kahve falında dalından dut yemek

Kahve falında dalından dut yemek elden arka arkaya paralar çıkacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında dalından dut yemek gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında dalında dut yemek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında dalından dut yemek ününün çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından beyaz dut yemek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret eder.

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında dalında dut görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında dut yemek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin yavaşlayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz dut yemek istediği arabaya bineceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında üzüm ve dut yemek daha fazla gelir elde edeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir