AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor dut yemek

Kahve falında mor dut yemek

Kahve falında mor dut yemek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, masa başı bir işe girileceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında mor dut yemek gördüyseniz:

  • Evinizde ufak bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında mor dut yemek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında mor dut toplamak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor dut görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, ev içinde mutluluğun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşi dut yemek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında büyük dut yemek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında dalından beyaz dut yemek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz dut yemek göğüs germek zorunda kalınacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında dut koparıp yemek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir