AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan dut koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan dut koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan dut koparıp yemek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, bunun şans olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, malında azalmaya, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan dut koparıp yemek gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında ağacından dut yemek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut yemek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret eder.

Kahve falında dut ağacına çıkıp dut yemek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, yapılan planların alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta dut yemek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan dut yemek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan dut koparıp yemek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde dut ağacı görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında dut ağacı sulamak bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir