AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut ağacının dalını kesmek

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri görmezden gelmeniz istediğiniz sonuçları elde etmenizin önünü kesebilir.

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek günlerini bunun için harcayacağına, özgüveninin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dut ağacını kesmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacın dalını kesmek kimden akıl soracağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan dal kesmek maddi zararlara uğrayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet eder.

Kahve falında ceviz ağacının dalını kesmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına işarettir.

Kahve falında ağaç dalını kesmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaç dalı kesmek keyfinin yerine geleceğine, kazancını katbekat arttıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir