AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşüp kolunu kırmak

Kahve falında düşüp kolunu kırmak

Kahve falında düşüp kolunu kırmak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşüp kolunu kırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi önemsemeyebilir, manipulatif davranmamakta fayda var.Farklı konulara, yaşam tarzlarına ya da felsefelere ilginizi arttırabilecek tartışmalara katılabilirsiniz.

Kahve falında düşüp kolunu kırmak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin kolunu kırmak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kolu kırmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında kolunu kırmak ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında kol saati kırmak bazı konularda konuşulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kolunu kırmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu kırmak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine inanılır.

Kahve falında yumurtayı düşürüp kırmak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir