AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin kolunu kırmak

Kahve falında bebeğin kolunu kırmak

Kahve falında bebeğin kolunu kırmak iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, ticaretin açılacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin kolunu kırmak gördüyseniz:

  • Zorlayıcı etkiler altında olmanıza rağmen, bazı endişelerinizi geride bırakma şansı buluyorsunuz.

Kahve falında bebeğin kolunu kırmak mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kolunu kırmak rızkın da ömür boyu süreceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında kapı kolu kırmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına inanılır.

Kahve falında kolunu kırmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol saati kırmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, daha fazla para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunu kırmak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında düşüp kolunu kırmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, kazançlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında kolsuz bebek görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir