AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kolunu kırmak

Kahve falında birinin kolunu kırmak

Kahve falında birinin kolunu kırmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, zorluklarının son bulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu kırmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların veya üzerinde mutabık kalınmış konuların üzerinden geçilmesi gerekebilir.

Kahve falında kapı kolu kırmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında bebeğin kolunu kırmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında kolunu kırmak insanların yolunu aydınlatacağına, birçok iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu kırmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına işarettir.

Kahve falında düşüp kolunu kırmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunu kırmak çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına inanılır.

Kahve falında kol saati kırmak çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında evin camlarını kırmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir