AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kolunu kırmak

Kahve falında başkasının kolunu kırmak

Kahve falında başkasının kolunu kırmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, zararların yakında telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının kolunu kırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sadece deneme amaçlı ya da iddialara istinaden girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında düşüp kolunu kırmak sorunları başarıyla çözmeye, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kolunu kırmak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı kolu kırmak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kolunu kırmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunu kırmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet eder.

Kahve falında kol saati kırmak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kolunu kırmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çalı kırmak başarının ve mutluluğun geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir