AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu kırmak

Kahve falında kolunu kırmak

Kahve falında kolunu kırmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kolunu kırmak gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaktan kaçan kişilere rağmen siz yolunuzda başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında birinin kolunu kırmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kolunu kırmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kolu kırmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında düşüp kolunu kırmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kol saati kırmak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kolunu kırmak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin kolunu kırmak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırmak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, eskileri yâd edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir