AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını yere çarpmak

Kahve falında başını yere çarpmak

Kahve falında başını yere çarpmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kısmetlerin azalacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işarettir.

Kahve falında başını yere çarpmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardım edebilecek bağlantılar kurmanızı sağlayacak şekilde iletişim ağınızdan faydalanmalısınız.

Kahve falında başını yere çarpmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında başını çarpmak gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında düşüp başını çarpmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında başını taşa çarpmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında başı çarpmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında arabayla bir yere çarpmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere çarpmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı bir yere çarpmak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir