AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını çarpmak

Kahve falında başını çarpmak

Kahve falında başını çarpmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, Allah’a dua edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, kazancın düşeceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında başını çarpmak gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında düşüp başını çarpmak yüksek moralli olacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında başını yere çarpmak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Kahve falında başını çarpmak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işaret eder.

Kahve falında başını taşa çarpmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kendini bunu başaracağına inanılır.

Kahve falında başı çarpmak hastalıklarının düzeleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında danaya çarpmak evlatların hayırsız çıkacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında arabalara çarpmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, halinin iyi olduğuna tabir olunur.

Kahve falında araca çarpmak ona şifa olmayacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir