AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı çarpmak

Kahve falında başı çarpmak

Kahve falında başı çarpmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulur.

Kahve falında başı çarpmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında düşüp başını çarpmak her işi ile daha çok ses getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başını yere çarpmak büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başını taşa çarpmak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başı çarpmak sevdiği kişileri çok üzeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başını çarpmak borçlanacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına inanılır.

Kahve falında otomobil çarpmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuga çarpmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında araba sürüp çarpmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, istediklerini elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir