AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmekten kurtulmak

Kahve falında düşmekten kurtulmak

Kahve falında düşmekten kurtulmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Entellektüel meraklar içerisindesiniz.

Kahve falında yüksek yerden düşmekten kurtulmak kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına delalet eder.

Kahve falında bir yerden düşmekten kurtulmak kulluk görevini ihmale edeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve kurtulmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden düşmekten kurtulmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında uçuruma düşmekten kurtulmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuya düşmekten kurtulmak sorunlarının birken beş olacağına, onların güvenini sarsacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir