AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşmek ve kurtulmak

Kahve falında uçurumdan düşmek ve kurtulmak

Kahve falında uçurumdan düşmek ve kurtulmak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, imkanlarının artacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, planların aksayacağına, büyük bir ihanete uğranacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, onları yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında uçuruma düşmekten kurtulmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve kurtulmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşmekten kurtulmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumdan kurtulduğunu görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtulmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan kurtulmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında uçurum kenarından kurtulmak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir