AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden düşmekten kurtulmak

Kahve falında bir yerden düşmekten kurtulmak

Kahve falında bir yerden düşmekten kurtulmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerden düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Kahve falında yüksek yerden düşmekten kurtulmak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerden düşmekten kurtulmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damdan düşmekten kurtulmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden düşmekten kurtulmak mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmekten kurtulmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında uçuruma düşmekten kurtulmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir