AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçuruma düşmekten kurtulmak

Kahve falında uçuruma düşmekten kurtulmak

Kahve falında uçuruma düşmekten kurtulmak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçuruma düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık veya çok fazla soru sorulması gizlenen konuların ortaya çıkarak sizi üzmesine ya da çifte standarta neden olabilir.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve kurtulmak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında uçuruma düşmekten kurtulmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan düşmekten kurtulmak bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan kurtulduğunu görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, insanlara olan güvenin artacağına delalettir.

Kahve falında uçurum kenarından kurtulmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan düşüp kurtulmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan kurtulmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir