AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden düşmekten kurtulmak

Kahve falında merdivenden düşmekten kurtulmak

Kahve falında merdivenden düşmekten kurtulmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, muradın olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Artık yeni bir sürece adım atmaya hazırlanmalısınız.

Kahve falında merdivenden düşmekten kurtulmak sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, yaşamının tazeleneceğine işaret eder.

Kahve falında kuyuya düşmekten kurtulmak adımların çok iyi bir yol açacağına, onlardan büyük hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında suya düşmek ve kurtulmak ortaklıkların bozulacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmekten son anda kurtulmak uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında damdan düşmekten kurtulmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, makbul olmayan işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmekten kurtulmak yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve kurtulmak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir