AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla selamlaşmak

Kahve falında düşmanla selamlaşmak

Kahve falında düşmanla selamlaşmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanla selamlaşmak gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklığınız yüzünden bazı önemli hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında düşmanla selamlaşmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana selam vermek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine selam vermek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topluluğa selam vermek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birine selam vermek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında asker selamı almak parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birine selam vermek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir